4 DL conferentie 2017

Beste Astrid, Jacqueline, Ate, Jette en Guido

 

Ik heb nu via mijn site een blogfunctie voor onze onderlinge communicatie. Hieronder kunnen jullie reageren op deze tekst. 

Dank voor jullie reactie tot zover.

Mijn voorstel is:

- in de loop van januari bij elkaar te komen: is Groningen voor een ieder mogelijk? En welke dag in de week schikt? Ik zal via datumprikker.nl een voorstel doen.

- de conferentie te plannen eind mei/begin juni,  een middag met netwerkborrel na?

- het voorlopige onderwerp: zie voorstel Jette: in mijn eigen woorden: "Hoe houd ik mijn authenticiteit vast?"  Zijn er nog andere suggesties of deelonderwerpen?

 

Graag jullie reactie!

Ik ben benieuwd of dit zo werkt.

 hartelijke groet

Rob

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Ate Rijpma (dinsdag, 13 december 2016 11:22)

  Goedemorgen allen, in januari bij elkaar komen om van gedachten te wisselen lijkt me een goed idee, Groningen is voor mij geen belemmering en de dag maakt me niet zo veel uit. Voor wat betreft de conferentie wil ik wel aangeven dat zoals het er nu voor staat ik vanaf 12 juni ol de KMA te Breda zit, dus graag voor die datum plannen. Mvg Ate

 • #2

  Jette Soeteman (maandag, 19 december 2016 13:00)

  Hi allen,

  Van gedachten wisselen lijkt mij inderdaad een goed idee. Echter is Groningen voor mij wel ver weg (vanuit Haarlem/Amsterdam). Als Groningen het beste uitkomt voor iedereen dan heb ik de voorkeur voor een vrijdag, zodat ik er een nachtje en zaterdag Groningen aan vast kan lijmen! Als we ergens wat dichterbij kunnen afspreken, dan heb ik ook niet echt een voorkeur voor een dag.

  Groetjes, Jette

  PS: Ik heb je mail doorgestuurd naar Eva Brock, Rob. Zij gaf eerder aan ook wel mee te willen denken!

 • #3

  Guido (maandag, 02 januari 2017 10:35)

  Dag Rob,

  Vrijdag 13 januari om 15:00 is goed voor mij.

  Groeten,

  Guido

 

 

 

 

 

 

Van harte welkom op mijn site!