Mijn naam is Rob Hallegraeff.

Na in de jaren negentig een aantal jaren gewerkt te hebben als HRM-adviseur en docent beleidskunde voor overheidsorganisaties bemerkte ik dat met alleen nota's en adviezen opstellen er weinig verandert in organisaties.

Waarom kwamen veel adviezen en rapporten in de prullenbak?

Ik volgde een tweejarige opleiding organisatiepsychologie, met nadruk op Transactionele analyse, Gestalt en groepsdynamica. Hierdoor werd ik gecertificeerd coach en trainer.

Alles wat ik leerde werd op mij zelf toegepast en hierdoor leerde ik mij zelf meer kennen dan ooit. Mooie vissen, lelijke vissen.

Gevoel en intuitie waren sleutelwoorden.

 

Ik ben door opleiding en werkervaring gecertificeerd door de NOBCO, de Nederlandse orde van Beroepscoaches en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC)  als senior practitioner. 

De bijbehorende klachtenregelingen en privacy-regelement gelden hierbij.

zie: http://www.nobco.nl

 

 Parttime ben ik nu verbonden aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Daar verzorg ik colleges, coaching en trainingen over leiderschap, HRM, organisatieverandering, coaching, diverse trainingen. 

 

Recent ben ik intensief betrokken bij de minor 4 Dimensionaal Leiderschap. Deze minor leidt jonge high potentials op voor leidinggevende en toekomstig leiderschap.

 

Tevens ben ik  lid van de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA). In deze vereniging ben ik lid van de redactiecommissie van het vaktijdschrift Strook.

Dit tijdschrift wordt verspreid in Nederland en Belgie en geeft inhoudelijke verdieping op diverse onderwerpen van de TA.

Zie ook NVTA/Strook

 

De komende tijd ligt de nadruk op coaching en leiderschap, en dan vier dimensionaal leiderschap, met verstand, gevoel, inspiratie en doorzettingsvermogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van harte welkom op mijn site!